La flor al cul del waterpolo femení

Hi ha els qui opten per la improductiva queixa continua i els qui dediquen aquest temps a engegar projectes i degustar l’optimisme de les petites victòries.

L’equip català de waterpolo femení al podi de les Olimpíades es mereix totes les reverències. S’estrenen davant dels mitjans de comunicació el mateix dia que són reconegudes entre les millors del món, i és que mai ningú els havia parat atenció, però quan han tingut l’oportunitat han estat preparades per demostrar que eren les millors. La flor al cul les ha trobat treballant.

I a Sant Cugat d’aquests en tenim, busquem-los, seguim-los, aprenem-ne i valorem la seva humil tasca, és amb persones com ells que ens en sortirem i anirem un pas per davant. Són l’esperança, els que ens permeten avançar. Tots ho portem dins, només cal deixar el sedentarisme mental i treure suc de la formació i la il·lusió per fer realitat allò en que creiem. És un procés, ens equivocarem, fracassarem, però aprendrem per fer-ho millor la següent vegada, si no ens tirem a la piscina mai aconseguirem res.

No puc deixar de fer una menció, una com tantes altres que es podrien fer a la ciutat, el nostre petit equip de waterpolo, i curiosament també femení: les noies del grup de pop-jazz santcugatenc Blue Velvet. No deixen de sorprendre’ns amb noves cançons, videoclips preciosos i concerts de format innovador. S’hi dediquen amb criteri i il·lusió i els fruits són evidents, felicitats companyes, i no us les perdeu!

Article publicat al web del TOT Sant Cugat el 8 d’agost  de 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s