Ni guerres de declaracions ni demagogia gratuïta

Quan el ciutadà demana uns polítics i uns mitjans de comunicació de qualitat, demana moltes coses difícils de concretar, però el que sé del cert que no demana és una guerra de declaracions i titulars sense fons, ni la demagògia i confusió gratuïta.

Diumenge, 17 de febrer, Oriol Junqueras, president d’ERC, deia dues coses ben clares en una entrevista per TVC: els polítics i mitjans de comunicació espanyols “ens buscaran i ens remenaran i faran tot el possible per intentar desprestigiar-nos”, referent a treure casos de corrupció durant el procés sobiranista (cosa ben clara 1) i (cosa ben clara 2) cal que els partits “facin net fins i tot a risc de ser injustos”,referent a apartar els imputats encara que no estiguin jutjats.

Dues coses ben clares: ens intenten desprestigiar i cal fer net de corrupció. Poques hores després, el portaveu del PP català, Enric Millo, responia tot creant confusió que: quan insinuava que la corrupció surt ara per embrutar el procés sobiranista, Junqueras “contribueix a tapar l’escàndol” (resposta demagògica 1). Qui només veu al portaveu popular i desconeix la manera de fer de Junqueras pot pensar que Millo té raó, però alerta!… Millo no està fent res més que “intentar desprestigiar-nos” (cosa ben clara 1), embrutant el procés sobiranista que lidera Junqueras, tot assegurant que aquest vol “tapar l’escàndol” (resposta demagògica 1), quan el líder d’ERC ha afirmat ben el contrari, que “cal fer net malgrat ser injustos” (cosa ben clara 2).

Serveixin aquestes declaracions creuades com exemple del que estem farts de veure. Guerres de titulars buits i notícies sense contrast de fonts, tot plegat amb molt poc valor i amb una enorme pèrdua de temps.

Article publicat al web del TOT Sant Cugat el 19 de febrer de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s